12.3.12

Zo'n Coworkfriday ... hoe gaat dat er nu aan toe?

Afgelopen vrijdag was coworkfriday voor de tweede keer bij Aegte Organisatieontwikkeling en opnieuw een bijzondere werkdag. Arjan de Putter (van De GeleBallon) schreef een blogbericht over hoe hij Coworkfriday heeft ervaren: http://www.geleballon.nl/nog-een-energy-boost. Arjan:
"Wat mij vandaag opviel was dat ik allemaal leuke, open, creatieve en geestige mensen ontmoette. Ondernemers die niet alleen met hun eigen ding in het hier en nu bezig zijn, maar ook visionairs in de toekomst kijken."

Een dag met mensen die inmiddels tot onze harde kern behoren, zoals Lars, Joren, Claasje, en Bas, met mensen die al even niet waren geweest, zoals Ina en Linda (leuk dat jullie er weer waren) en met nieuwe gezichten: Esther, Annietha en Arjan. Een bliksembezoek van Mareike, die een vraag neerlegde voor jonge mannen met filmaspiratie. Bas en Bela, die ook de gavedingendoen-lunchpitch faciliteerden. Harold pitchte zijn concept GripopSucces wat ook bij anderen van alles teweeg bracht.  Scholier Thijn kwam nog even langs om zijn nieuwe website (nav zijn lunchpitch op 10 februari): www.puretech.nl te laten zien. En Geesje bracht zelfgemaakte taart mee voor haar verjaardag.


Ina Mossink: "Geen enkele #coworkfriday is hetzelfde, maar altijd de #ontmoeting centraal. Het is #net-werken."

Esther Oolhorst: "@geesjephilippi @sweegh #CoworkFriday was een erg goede tip! Erg inspirerende dag vandaag."

Claasje Reijers: "Wow. Dat was een waardevolle #coworkfriday met o.a. @basmennink @geesjephillipi @larsrengersen @sweegh @HaroldViscaal Dank!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

-